La dentista dimoni


Llibre d'humor i aventures en què el protagonista, l'Alfie, un nen amb les dents corcades, odia anar al dentista des que, de petit, li van arrencar una dent que no tocava. 

Té 379 pàgines, però es fa molt curt perquè està tan ben escrit que es llegeix ràpid. 

L'edició és molt atractiva i també ajuda a donar ritme a la lectura. Quan els personatges estan a la foscor, les pàgines són de color negre amb la lletra blanca. També hi ha unes escales que serveixen per expressar el dolor que sent algú, la por que fa alguna cosa, etc., de manera que et sents en la pell del personatge i vius les seves experiències. Vas molt guiat, perquè a l'inici del llibre es presenten tots els personatges i se'n fa un dibuix.

Us el recomano!!!!

David Walliams (2014). La dentista dimoni (il·lustrat per Tony Ross, traduït per Ricard Gil). Barcelona: Montena.

Comentaris

  1. Irene, ni t' imagines lo orgullosa que estic d' aquesta feina que has iniciat; És una idea brillant i que a més pot ser molt útil a altres nois i noies que vulguin llegir i busquin inspiració. No hi ha millor concell que el que et doni algú que s' ha llegit el llibre i sap del que parla. Si a més ens orientes als grans a conèixer els gustos tan joves, ens fas un favor molt gran perquè quant no es tenen fills, de vegades anem una mica perduts. L' opinió del llibreters, editors, periodistes, etc és molt lloable, però la veu més important, crec jo, és la del lector (la teva).
    un petó immens de la tieta que escriu tan malament el català, però amb molt d' amor!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars