Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme

Llibre d'amistat i aventures en què la protagonista, la Molly, viu en un orfenat horrible, a Briersville: Hardwick House, on només tenia un sol amic, en Rocky.
Un dia, la Molly va anar a la biblioteca, com feia totes les tardes, i se'n va anar al seu amagatall, que era darrere d'un armari i amb un radiador al costat, i s'hi va quedar adormida. Al cap de mitja hora es va despertar per culpa dels crits d'un home. Aquell home estava furiós perquè havia vingut des d'Amèrica fins a Briersville per un llibre i resultava que no el trobaven. De sobte la Molly va veure el llibre que buscava el senyor, i a la tapa hi posava IPNOTISME, s'havia esborrat la h. Endevineu què va fer la Molly?

Té 349 pàgines molt trepidants, perquè quan acabes un capítol sempre et quedes amb la intriga i has de continuar llegint. L'edició és bonica però no hi ha cap dibuix. Tot i així es llegeix molt bé, ja us ho he dit.

Us el recomano!

Georgia Byng (2002). Molly Moon i l'increïble llibre d'hipnotisme (il·lustrat per David Roberts i traduït per Josep Sampere i Martí). Barcelona: Editorial Cruïlla.

Comentaris

Entrades populars